Type what you are searching for:

QLOCKTWO event en Maison Quote

Een terugblik

Voordat de zomervakantie begint hebben we een aantal mooie events georganiseerd. We hebben kunnen genieten van het QLOCKTWO event en van onze aanwezigheid op Maison Quote. Twee succesvolle events waar we nog graag even op terugblikken.

De klokken van QLOCKTWO zijn bijzonder, maar nog mooier is het als we ook het verhaal erachter leren kennen. Dat kon op 13 juni in Apeldoorn tijdens een uniek QLOCKTWO event. Het event stond in het teken van de lancering van de QLOCKTWO Moon, een primeur want bij Van Hell juweliers was het designobject voor het eerst in Nederland te zien.

De onthulling van dit bijzondere designobject was een bijzonder moment voor de vele aanwezige klanten én pers. Het verhaal achter de Moon hoorden we vervolgens van Marco Biegert en Andreas Funk. De designers en oprichters van QLOCKTWO spraken ons toe middels een video en vertelden ons meer over het ontstaan hiervan.

Alexander Wijt, QLOCKTWO-agent Hourlux, leidde de onthulling onder andere in met zijn persoonlijke verhaal waarin hij vertelde over het gemis van zijn moeder op een reis. Ze zei: we kijken altijd naar dezelfde maan, die verbindt ons.

En naast de Moon bevatte de collectie al de QLOCKTWO Earth, de tijd in woorden. Kunnen we ons niet allemaal de klok herinneren die vroeger thuis aan de muur hing waarop je keek hoe laat je thuis moest zijn of hoe laat je naar bed moest? Zo’n klok heeft emotie. Dat schuilt allemaal in deze bijzondere, functionele kunstwerken.

Onder het genot van culinaire specialiteiten beleefden de aanwezigen een interessant event bij Van Hell juweliers. Mocht u het gemist hebben, de QLOCKTWO Moon Midnight is binnenkort bij ons in Apeldoorn te bewonderen.

 

QLOCKTWO collectie
 

 


 

Maison Quote

Een eveneens succesvol event was onze aanwezigheid op Maison Quote. Hier waren wij op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni aanwezig met de merken Breitling, BRON en QLOCKTWO. In de sfeervolle omgeving van Parc Broekhuizen te Leersum mochten wij twee dagen lang bekende klanten en nieuwe gezichten de prachtige collecties laten zien. Wij blikken terug op een geslaagd weekend, waar bezoekers zich niet alleen amuseerden op de stand van Van Hell juweliers, maar ook genoten van de aanwezigheid van andere succesvolle ondernemingen en merken. Wij kijken er met veel plezier op terug!

 


 

Annamaria Cammilli

Enkele dagen later stond alwéér een event op het programma want van 20 tot 22 juni stond het merk Annamaria Cammilli centraal in Amersfoort. Dit bijzondere Italiaanse juwelenmerk was aanwezig met een grote collectie voor een nadere kennismaking. Tijdens deze dagen hebben we veel enthousiaste reacties mogen horen. Het waren dus enkele mooie dagen in Italiaanse sferen waarvan iedereen heeft genoten.

 

Bekijk collectie

 


 

Staudt Chronometrie

We sloten de maand juni af met een event van het Nederlandse Staudt Chronometrie. Op zaterdag 29 juni was Yvo Staudt aanwezig in Apeldoorn voor een meet & greet. Hij vertelde hier meer over de mogelijkheden tot personalisering van een horloge. Het was een leuke en interessante dag voor alle aanwezigen.

 

Bekijk collectie